Nieuws

Gebroken iPhonescherm? Nu ook te herstellen bij officiële Appleverdelers

Dankzij een nieuwe techniek is het nu ook mogelijk voor erkende Apple resellers om een iPhonescherm te repareren in plaats van deze om te ruilen voor een nieuw toestel.

Moest je je vroeger nog begeven op het onofficiële circuit, dan kan je vanaf deze week terecht bij erkende Apple resellers om een gebroken iPhonescherm te laten maken. Apple heeft een nieuwe techniek ontwikkelt waardoor het enkel het scherm hoeft te vervangen bij de herstelling. Easy-m bijvoorbeeld biedt de optie al aan.

ymgerman / Shutterstock.com

Een gebarsten scherm is waarschijnlijk een van de meest voorkomende mankementen die een smartphone tijdens zijn levensduur oploopt. Een val uit jas- of broekzak is vlug gebeurd. Had je dit aan de hand met een iPhone en wilde je deze laten herstellen, dan kon je je tot nu toe niet wenden tot een officiële Apple verdeler. Zij konden het toestel alleen omruilen voor een nieuw exemplaar. Tegen 50 tot 70 procent van de aankoopprijs, als je geen verzekering had.

Ga je met een gebroken iPhonescherm naar een niet erkende hersteldienst, dan repareren ze deze door onderliggende componenten in de iPhone vervangen met onderdelen van andere leveranciers. Met andere woorden: je smartphone is wel hersteld, maar je garantie is weg.

Dankzij de nieuwe techniek van Apple hoeft dus enkel het aanraakscherm maar vernieuwd worden. Easy-m maakt zich sterk dat het een competitieve prijs hanteert voor de herstelling: een iPhone 6 kan je bijvoorbeeld vanaf 139 euro bij hen laten maken. Volgens hen een stuk goedkoper dan wat je bij onofficiële diensten betaalt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business