Nieuws

Deze week: iOS 9 maakt je iPhone kapot en het verschil tussen een i7, een i5 en een i3-processor

De lancering van iOS9 bracht nieuwe functies maar ook nieuwe ergernissen met zich mee. Deze week ontleedden we verder de werking van Intels processors, zodat het verschil tussen de verschillende types duidelijk wordt.

Start je iPhone of iPad niet meer op na de update naar iOS 9? Of blijft hij vastzitten op een zwart scherm of “Schuif om bij te werken”? Zo los je het op.

Een i7-cpu is absoluut niet altijd beter dan een i5-processor. Een i5 is soms zelfs krachtiger. Dat kan verwarrend zijn, dus wij leggen je even uit welk exemplaar het geschiktst is voor jou.

Microsoft maakt Office 2016 officieel beschikbaar voor het grote publiek. Een overzicht van de belangrijkste nieuwe functies.

Het kantoorpakket is bovendien beschikbaar via verschillende formules. We zetten ze voor je op een rij.

Hackers zijn er uiteindelijk toch in geslaagd de beveiliging van Apple te omzeilen. Resultaat: Bijna 40 wijdverspreide iOS-apps zijn geïnfecteerd met malware.

Apple heeft zijn huiswerk goed gedaan en heeft enkele leuke nieuwe features toegevoegd aan iOS 9. Welke moet je zeker eens uitproberen?

14 Belgische telecomoperatoren willen in oktober mobiel surfen promoten. Het initiatief werd genomen door het Bipt en Alexander De Croo. Gebruikers kunnen in oktober genieten van vele acties, waaronder gratis mobiel internet.

Een trage laptop kopen kies je zelf, maar een snelle laptop die trager wordt heb je zelden in de hand. Met deze tips krijgt elke machine meer pit, wat leuker en comfortabeler is voor jou.

Wie zich ooit al eens afvroeg hoe een bedrijf functioneert achter de façade van het antivirusprogramma, leest hier best verder.

China wil niet upgraden naar een nieuwe versie van Windows, en het land vertrouwt die dekselse Amerikanen bovendien niet. Een zelf in elkaar gebokste XP-kloon moet soelaas bieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business