Nieuws

Maaltijdcheques binnenkort voor online aankopen te gebruiken

Je zal je maaltijdcheques op termijn ook bij online diensten kwijt kunnen. Verdeler Edenred test momenteel een nieuwe platform uit voor webbetalingen in een proefproject.

Maaltijdcheques uitgegeven door Edenred zullen binnenkort ook online te verzilveren zijn, zo kondigt de organisatie aan. Edenred test de mogelijkheid momenteel uit in een pilootproject.

“Sinds 1 oktober worden enkel nog elektronische maaltijdcheques uitgegeven. Edenred grijpt deze opportuniteit aan om nieuwe toepassingen te bedenken en in te spelen op de wensen van een miljoen werknemers,” zo laat het bedrijf weten, dat als organisatie een van de twee verdelers is van maaltijdcheques in België naast Sodexo.

Uit een enquête onder zijn gebruikers kwam online gebruik als meest gewilde functie voor de toekomst uit de bus. Het bedrijf ging met de wens aan de slag, ontwikkelde een online betaalmodule, en heeft nu een proefproject lopen. Gebruikers van de bedrijfscateraar Green Attitude kunnen hun lunch met maaltijdcheques betalen. “Dankzij dit pilootproject in samenwerking met Green Attitude kan men het gedrag van de gebruikers observeren en meer inzicht krijgen in hun wensen, en kan men verzekeren dat de stromen tussen de verschillende schakels goed verlopen,” zegt Edenred.

De organisatie stelt dat het alle garanties van veiligheid zal bieden bij de online betaling, en dat het platform op alle soorten toestellen zal gebruikt kunnen worden. Wanneer het de dienst officieel lanceert, heeft Edenred nog niet vermeldt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business