Nieuws

Werp een eerste blik op vernieuwde uiterlijk Chrome

De Android- en iOS-versie van Chrome hebben al enige tijd een vernieuwd uiterlijk. Binnenkort zal ook de Chrome-browser op je desktop in een nieuw jasje worden gestoken.

Code die vervat zit in de laatste versies van de Chrome-browser lichten een tipje van de sluier over hoe Google Chrome er zal uitzien nadat zijn uiterlijk is vernieuwd. Net als bij de Android- en iOS-versie van Chrome, zal de browser op je computer gebruik maken van Material Design. Deze designtaal werd twee jaar geleden door Google zelf ontwikkeld.

[related_article id=”176354″]

Wanneer we de screenshots bekijken die door The Next Web werden gepost, ziet het design er dan ook erg vergelijkbaar uit met deze van de mobiele versies. Google houdt in de eerste plaats vast aan een plat uiterlijk, waardoor bijvoorbeeld de tabbladen vierkantere hoeken hebben. Verder zijn de knoppen in de interface van Chrome aangepast en krijgt het incognitoscherm een zwart uiterlijk.

Momenteel zijn de aanpassingen aan het uiterlijk van Chrome nog volop aan de gang. Hierdoor werken alle aanpassingen nog niet optimaal. Bovendien is het nog niet bekend wanneer Google het nieuwe design zal beginnen uitrollen. Dat er al aanpassingen terug te vinden zijn in de browser, is echter een goed teken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business