Nieuws

Samsungs smartwatch projecteert beeld op je hand

Samsung heeft een patent aangevraagd voor een smartwatch die een beeld projecteert op de hand van zijn gebruiker. Hierdoor kan de interface een pak groter worden.

Eén van de grootste problemen waar smartwatchfabrikanten mee te maken krijgen, is de interface van het gadget. Het is immers niet eenvoudig om een bedienbare interface in een horloge te passen, zonder het display te grote proporties te laten aannemen.

[related_article id=”176355″]

Dit probleem werd in het verleden opgelost met behulp van slimme gestures en stemcontrole. Samsung denkt echter aan een andere manier om de interface van een smartwatch gebruiksvriendelijker te maken. Het bedrijf heeft namelijk een patent aangevraagd waarin een smartwatch te zien is met een projector. Hierdoor kan de interface naar de hand van een smartwatchdrager worden uitgebreid.

Momenteel gaat het nog slechts om een concept. Het is niet zeker dat Samsung de technologie al in huis heeft om de smartwatch uit zijn patent daadwerkelijk te produceren. Voorlopig zal je het dus moeten stellen met de kleinere interface van bestaande smartwatches.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business