Nieuws

Samsung onthult slimme draadloze Gear IconX-oortjes

Naast het registreren van je sportactiviteiten kunnen de Gear IconX-oortjes ook 1000 liedjes opslaan. Samsung onthulde ook de Gear Fit2-fitness tracker.

De slimme Samsung-oortjes waarvan eerder al foto’s verspreid werden, zijn een feit. De Zuid-Koreaanse fabrikant presenteerde ze samen met een opvolger voor de Gear Fit.

Gear IconX

De Gear IconX focust net als de nieuwe Gear Fit2 heel erg op sport en gezondheid. De oortjes zijn in staat om je sportactiviteit vast te leggen, en te synchroniseren met Samsungs S Health-app. Daarnaast hebben ze ook een ingebouwde muziekspeler, en kunnen ze maximaal 1.000 liedjes opslaan. Je navigeert door je afspeellijst door met je vinger over de oortjes te vegen.

Samsungs sportieve oortjes worden geleverd met oordopjes in drie verschillende groottes. Het bedrijf voorziet ook drie verschillende formaten van oorclips waarmee je de oortjes in je oor bevestigd.

Gear Fit2

Samsungs Gear Fit2 gaat verder dan alleen het registreren van gegevens uit sportactiviteiten. De wearable kreeg een gebogen amoledscherm waarmee je je prestaties op de voet kan volgen. Zo komen er ook meldingen van je smartphone binnen. Het toestelletje komt met een gps-tracker, en zou meteen kunnen registreren wat voor soort activiteit je precies doet. Samsung bouwde ook een hartslagmeter in het toestel.

De Samsung Gear Fit2 is vanaf 10 juni 2016 verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 199 euro. De Samsung Gear IconX is vanaf het derde kwartaal beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 229 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business