Nieuws

Deze week: Telenet lanceert Wigo en Nvidia GeForce GTX 1070 getest

Telenet heeft alle details bekend gemaakt over het gloednieuwe tariefplan Wigo, we hebben de Nvidia GeForce GTX 1070 uitgebreid getest en Microsoft voorziet Office 365 met gratis plan-tool.

Met de overname van Base door Telenet wil de kabelspecialist zijn mobiele aanbod verscherpen. Ze introduceren daarom het nieuwe all-in-tarief Wigo.

Een bedrijf komt nergens met de nodige planning, maar waar zet je alles samen? Microsoft lanceerde deze week een gratis planning-tool voor alle zakelijke Office 365-gebruikers.

We hebben de Nvidia GeForce GTX 1070 op de rooster gelegd in ons lab. Na tientallen benchmarks is het verdict binnen!

Je hebt Android, iOS, Windows 10 Mobile en nog een paar andere mobiele besturingssystemen. Allemaal hebben ze hun troeven, maar hoe goed zijn hun appwinkels? Een volledig onderzoek.

Moet je eigenlijk vandaag de dag een toptoestel kopen van zodra het gelanceerd is? Of kan je beter een toestel van één of twee jaar geleden kopen voor veel minder geld, zonder teveel aan prestaties in te leveren? Een opinie van onze redacteur.

We hebben 7 externe harde schijven getest om overal mee te nemen. De belangrijkste criteria? Uitstekende lees- en schrijfsnelheden en een prima prijs/GB-verhouding.

Siri is vandaag de dag dommer dan Google Now en Cortana. Toch trekt Apple dit jaar volop de kaart van artificiële intelligentie. Om daarin te slagen, heeft het bedrijf nog flink wat werk aan de winkel volgens onze hoofdredacteur.

Je computer wil je harde schijf of usb-stick niet herkennen, wat je ook probeert? Geen probleem, HDD Low Level Format Tool klaart de klus gratis.

Geen enkel land ter wereld is kwetsbaarder voor cyberaanvallen dan België. Dat wijst een nieuw rapport uit, dat zowel burgers als overheid met de vinger wijst.

Tot slot heeft Bosch het automatisch parkeren verder geperfectioneerd met een gloednieuw systeem. De technologie zou binnen twee à drie jaar verkrijgbaar moeten zijn voor wagens.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business