Nieuws

Netflix eind dit jaar offline te bekijken?

De grootste videostreamingdienst ter wereld gaf eerder al aan offline diensten te overwegen. Eind dit jaar zou het zover zijn.

[related_article id=”181027″]Netflix is dé speler op de markt van videostreaming. Dankzij een gigantisch aanbod van vaak exclusieve content, waaronder Orange is the new black en House of Cards, werd de dienst binnen de kortste keren enorm populair. Ook in België bezit menigeen een abonnement. Nu doen echter luidruchtige geruchten de ronde dat de dienst tegen het einde van dit jaar ook offline te bekijken zal zijn.

Het gerucht klinkt luider dan ooit nu Dan Taitz, COO van Panthera, een bedrijf dat gespecialiseerd is in downloads en opslag van video op mobiele toestellen, dit officieel bekendmaakt aan Techradar. Volgens Taitz is de stap in het streamingwereldje een publiek geheim.

Op het eerste zicht lijkt het een vreemde stap voor een bedrijf dat zich richt op on-demand video’s. Toch is het ergens logisch: Netflix kwam het voorbije jaar ook uit in landen die nog niet kunnen genieten van erg snelle wifi. Ook bij ons zou de functie handig kunnen zijn voor bijvoorbeeld pendelaars. Daarnaast is het een tegenzet tegen Amazon, dat deze functie al langer aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business