Nieuws

Samsung Galaxy Note 7: volg hier de livestream

Samsung onthult vandaag de nieuwe Galaxy Note 7 tijdens een Unpacked-evenement in New York. Je kan de lancering hier live volgen vanaf 17 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=HCpVkeW40pI

Samsung kiest er ook dit jaar voor om niet te wachten tot de IFA-beurs in Berlijn om zijn nieuwe Note aan te kondigen. De Galaxy Note 7 wordt vanavond onthuld tijdens een Unpacked-evenement in New York. Je kan de presentatie zelf volgen via onderstaande livestream.

In de voorbije weken staken er al enkele geruchten de kop op over de Note 7. Zo zou de smartphone worden uitgerust met een 5,7 inch WQHD-scherm dat afgebogen is langs beide kanten, een 12 megapixelcamera achteraan en een 5 megapixelcamera vooraan. Onder de motorkap wordt gesproken van een Exyons-chipset, 4 GB RAM-geheugen, 64 GB opslagcapaciteit en een batterij van 4.000 mAh.

De Note 7 zou verder ook waterbestendig zijn (IP68) en er is sprake van een USB-C-aansluiting. In de Galaxy S7 die eerder dit jaar verscheen, koos Samsung er nog voor om een klassieke microUSB-aansluiting te gebruiken. Natuurlijk mag ook het typerende pennetje niet ontbreken.

Om 17 uur komen we te weten of die geruchten kloppen. Dan zullen we hopelijk ook meer duidelijkheid krijgen over prijs en beschikbaarheid van de Samsung Galaxy Note 7. Je leest het nieuws op ZDNet van zodra het bekend is, of je kan het hele evenement volgen via bovenstaande stream. Heb je een mobiele VR-bril, zoals de Cardboard of Gear VR, dan kan je de stream ook in 360° volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business