Nieuws

Kapot scherm Samsung Galaxy Note 7 kost 270 dollar

Vanaf volgende maand is de Galaxy Note 7 beschikbaar. De reparatiekosten voor een kapot scherm zijn bekend en kan je verre van goedkoop noemen.

Telkens wanneer je je smartphone laat vallen, is de kans groot dat het scherm van het toestel aan diggelen ligt. In het beste geval gaat het om een klein scheurtje aan de zijkant dat je kan negeren. De kans bestaat echter ook dat het volledige scherm gebarsten is en niet langer naar behoren werkt. De impact van een gebroken scherm zal bij de Samsung Galaxy Note 7 nog groter zijn. Om het scherm te vervangen dien je immers maar liefst 270 dollar neer te tellen.

[related_article id=”184452″]

De Samsung Galaxy Note 7 is voorzien van een gebogen 5,7 inch Gorilla Glass 5-scherm en kost 849 euro. Hiermee is het één van de duurste telefoons die je kan kopen en jammer genoeg geldt dit eveneens voor de herstellingskosten. Wie het zich kan veroorloven de Note 7 aan te schaffen, doet er dan ook goed aan zijn toestel niet te laten vallen.

De kosten van een schermreparatie in euro voor de Samsung Galaxy Note 7 zijn momenteel nog niet bekend. Gezien de dollarprijs lijkt deze echter in lijn te liggen met de kost om een scherm te vervangen bij de Galaxy S7 Edge, wat neerkomt op 295 euro. Indien je in het bezit bent van de variant zonder gebogen scherm kost een reparatie ‘slechts’ 175 euro.

Hiermee is Samsung één van de duurste fabrikanten voor het repareren van een kapot toestel. Wanneer je het scherm van de iPhone 6S Plus laat repareren, ben je bijvoorbeeld slechts 167,10 euro. Samsung maakt echter eveneens gebruik van één van de meest complexe schermen ter wereld. Het lijkt dat dit zich rechtstreeks vertaalt naar een hoge reparatiekost.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business