Nieuws

#TechShowBE: ontdek de Epson WorkForce Pro RIPS-printers

Kom naar de Belgian Tech Show op 27 oktober en ontdek hoe Epson de printerfrustraties in jouw bedrijf wil wegwerken met zijn nieuwe generatie inkjetprinters.

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek hoe Epson de printerfrustraties in jouw bedrijf wil wegwerken met zijn WorkForce Pro RIPS-printers voor zakelijk gebruik.

De RIPS-technologie (Replaceable Ink Pack System) van Epson maakt gebruik van ‘inktzakken’ met een zeer hoog rendement waarmee je tot 75.000 pagina’s kan afdrukken voor ze moeten worden vervangen. Dat is niet alleen ecologischer, maar bespaart ook heel wat tijd en verhoogt de productiviteit. De technologie maakt van een inkjetprinter ook in een bedrijfsomgeving een interessante keuze tegenover laserprinters.

Epson komt zijn technologie op 27 oktober voorstellen op de Belgian Tech Show in ALM Antwerpen. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business