Nieuws

Microsoft Surface Book voor één dag in België verkrijgbaar

Interesse in een Surface Book van Microsoft? Vandaag kan je per grote uitzondering op een Belgische website terecht om er ééntje te bestellen, en dat aan een erg scherpe prijs.

We maken er een gewoonte van om opvallende technologiedeals die we online tegenkomen met onze lezers te delen. Soms gaat het om slechte en misleidende koopjes die we dan graag ontkrachten, soms gaat het om buitenkansjes.

Dat laatste lijkt ons het geval bij iBoods nieuwste aanbieding. Hoewel de Surface Book van Microsoft officieel niet in België verkrijgbaar is kan je vandaag toch een refurbished exemplaar kopen via de website. Er zit één dikke vette adder onder het gras: je moet genoegen nemen met een Qwerty-toetsenbord.

De Surface Book houdt het midden tussen een ultrabook, een Surface Pro 4 en een lichte allroudlaptop. Het scherm huisvest een Core i5, 8 GB aan RAM en een SSD van 256 GB. In het toetsenbord vind je een grafische kaart die Nvidia speciaal voor dit toestel ontwikkelde. De GPU speelt op het niveau van een GTX 940M. Niets spectaculairs dus, maar goed genoeg om zelfs een beetje te gamen.

Eerlijke korting

De versie met grafische kaart in het toetsenbord kost momenteel 1.500 euro. iBood claimt dat dat 28 procent korting is tegenover de adviesprijs van 2.069 euro. Kijken we online naar beschikbare modellen, dan klopt dat. Natuurlijk moet je de korting met een korreltje zout nemen aangezien het om een refurbished model gaat, maar normaal gezien zal je daar niets van merken.

Hou je van het Surface Book-principe maar kan de GPU je gestolen worden? Dan is de versie zonder grafische kaart in het toetsenbord voor 1.199 euro een optie. Ook hier lijkt de korting die iBood claimt te bieden aan te sluiten bij de werkelijkheid.

Omdat de Microsoft Surface Book niet officieel bij ons verkrijgbaar is, hadden we nog niet de kans om het toestel uitgebreid te testen. We gingen al wel kort aan de slag met een Duits exemplaar voor een preview van de laptop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business