Nieuws

Pixel wallpapers beschikbaar voor iedereen

Iedereen met een Android-smartphone kan vanaf vandaag genieten van de prachtige wallpapers die Google voorziet voor zijn Pixels.

De meeste Android smartphones komen met slechts een handvol leuke achtergrondfoto’s. Nochtans leek Google al die tijd te beschikken over een sterk arsenaal aan prachtige foto’s die zowat alle categorieën omhelzen. Van kiekjes uit de natuur over stedelijke zichten tot beelden uit de ruimte. De achtergronden waren al langer beschikbaar voor Chromebooks, en de recent voorgestelde Pixel-toestellen. Google brengt ze nu ook naar alle andere Android-telefoons.

[related_article id=”187253″]Wie naar de Play Store gaat, zal daar de wallpaper-app kunnen vinden waar Google zijn afbeeldingen in verzamelt. De app komt tevens met enkele leuke functies, zoals doorheen de dag verschillende keren een nieuwe afbeelding in een bepaalde categorie. De app kan daarbij ook jouw foto’s in de mix opnemen, indien je dat wenst.

Wil je meer informatie over de fotograaf van een afbeelding, dan kan ook dat. Een tik brengt je naar Google+ waar je alle informatie vindt, en indien beschikbaar meer afbeeldingen van dezelfde fotograaf. Daarnaast maakt Google gebruik van foto’s die geüpload werden naar de 500px fotogemeenschap. Tot slot belooft Google in de toekomst nog veel meer achtergronden toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business