Nieuws

Deze week: Android Auto komt naar elke wagen en de strafste netwerktools

Google maakt voortaan van elke Android-smartphone een Android Auto-toestel. We zochten naar de 9 beste tools om het meeste uit je netwerk te halen en Microsoft Edge is de veiligste browser van het pak.

De tweede versie van Android Auto kan je vanaf nu downloaden als app. In de Benelux is hij officieel niet verkrijgbaar, al kan je hem (op eigen risico) toch vinden en installeren.

Je thuisnetwerk wordt steeds belangrijker nu haast elk toestel met het internet kan worden verbonden. We zochten daarom naar de 9 strafste tools om het meeste uit je netwerk het halen.

Tegen alle verwachtingen in kroonde onderzoeksbureau NSS Labs de internetbrowser Microsoft Edge tot veiligste browser van het pak. Vooral bij malware en phishing-aanvallen was Edge superieur.

Wie de inbegrepen belminuten in zijn Mobile Vikings-abonnement niet opgebeld krijgt, ziet die voortaan omgezet in extra mobiele data voor de volgende maand.

Snelladen is handig wanneer je een platte smartphone snel tot leven wil roepen, maar volgens Google is zoiets niet zonder risico. Het wil zelfs in de volgende Android-versie snelladen onmogelijk maken.

Na maanden van gespeculeer heeft topman Elon Musk eindelijk meer informatie gedeeld over de oorzaak van de ontplofte Falcon 9. We wisten al wat er gebeurde, en nu ook waarom.

Je hebt VPN, en je hebt cloud. Allebei hebben met het internet te maken, maar wat is het verschil nu tussen beide? We leggen het jou zo transparant mogelijk uit.

De MacBook Pro van Apple heeft enkel nog maar USB-C, wat de poort wagenwijd open zet voor dongles. Apple begrijpt de frustratie van de nieuwe eigenaars, en geeft tot het einde van dit jaar korting op al zijn adapters met USB-C.

Ondanks dat de OnePlus 3 nog maar een half jaar oud is, is het volgende het Chinese smartphonemerk tijd voor een nieuwe versie. Op 15 november volgt de onthulling.

Tot slot hebben we de Sony PlayStation 4 Pro tot op het bot ontleed. Veel krachtiger dan het vorige model, maar toch met een duidelijke achilleshiel. We graven diep in de architectuur om alle voor- en nadelen van de PlayStation 4 Pro te ontdekken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business