Nieuws

Plex voorziet voortaan je foto’s automatisch van labels

Plex heeft zijn mediabibliotheek van verschillende nieuwe functies voorzien. Met name de automatische labels zorgen ervoor dat je je foto’s eenvoudiger kan doorzoeken.

Plex, de ultieme mediabibliotheek, heeft verschillende updates aan zijn diensten toegevoegd. Zo kan je je foto’s en video’s voortaan eenvoudiger doorzoeken, doordat Plex ze in eenzelfde bibliotheek plaatst. Ook is de foto-interface van de webapp verbetert. De interface ziet er hierdoor niet alleen mooier uit, maar geeft je eveneens enkele hints over functies die in de toekomst zullen komen.

De mediabibliotheek ziet er niet alleen mooier uit. Plex heeft zijn software eveneens een stuk krachtiger gemaakt. Hierdoor kan je je foto’s maar liefst driehonderd procent sneller laden. Met name na een welverdiende vakantie van meer dan een week zal deze snelheidsboost van pas komen.

Tot slot zal de dienst je foto’s automatisch van labels voorzien. Hierdoor kan je op een eenvoudige wijze naar alle foto’s van je hond zoeken en bovendien gerelateerde beelden bekijken. Jammer genoeg kan je enkel van deze nieuwe functie genieten als een Plex Pass-abonnement hebt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business