Nieuws

GoPro brengt camerahouder geflopte drone apart uit

De beeldstabilisator werkt met de Hero 5 Black en voor de Hero 4 Black en Silver zijn speciale houders beschikbaar.

GoPro lanceert de camerahouder van zijn geflopte drone als nieuw product. De camerabouwer liet al bij de lancering van de drone, de GoPro Karma, weten dat het dat ging doen, maar liet niet weten wanneer dat zou zijn. Het moment is nu gekomen en het is goed nieuws voor de eigenaars van een GoPro Hero 5 Black of een Hero 4 Black of Silver.

[related_article id=”187941″]Eigenaars van de Hero 5 Black hebben geluk: hun camera past perfect in de Karma-houder. Mensen met een Hero 4 zullen naast de aankoopprijs van 299 dollar nog eens 29 dollar moeten investeren in een speciaal harnas om hun camera in te stoppen. Eigenaars van een Hero 5 Session moeten nog wachten tot het eerste trimester van 2017 om een geschikt harnas te kunnen kopen.

GoPro hoopt dat de lancering van de Karma-houder het falen van de Karma-drone enigszins kan opvangen. De onfortuinlijke drones werden allemaal teruggeroepen toen bleek dat redelijk wat exemplaren zomaar uit de lucht vielen. Over een herlancering is nog niets geweten.

Het gaat GoPro dit jaar niet erg voor de wind. De verkoop van GoPro-camera’s valt wat terug, terwijl het bedrijf dit jaar al twee keer werknemers moest ontslagen. De recentste ontslagenronde vond vorige week plaats, toen het bedrijf 15 procent van zijn werknemers liet vertrekken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business