Nieuws

Survey: Hoe mobiel werkt de Belg?

Hoe mobiel werkt de Belg? Op die vraag zoeken we samen met HP een antwoord. Vul de vragenlijst in en maak kans op een HP Elite x3 smartphone met laptopdock.

 
Smartphones en tablets domineren ons privéleven, maar hoe aanwezig zijn mobiele toestellen op de werkvloer? Met deze survey gaan we op zoek naar een antwoord op die vraag. Hoe ingeburgerd is het werken op afstand op de Belgische werkvloer en in welke mate worden werknemers daarin door hun werkgever ondersteund met aangepaste hardware?
 
Deze survey focust zich op het gebruik van verschillende toestellen (GSM en/of computer) en het werken op afstand. Door deel te nemen maak je dankzij HP kans op een Elite x3 smartphone met laptopdock ter waarde van 882 euro. De Elite x3 is een Windows-smartphone die zich kan ontpoppen tot een volwaardige computer, zodat hij onderweg je laptop of desktop kan vervangen.
 
Het invullen van deze survey zal slechts enkele minuten van je tijd in beslag nemen. Al jouw antwoorden zijn persoonlijk en vertrouwelijk. Je krijgt na afloop de resultaten toegestuurd. Hiervoor moet je wel je naam en e-mailadres invullen.
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business