Nieuws

Maak een virtuele duik op de trein naar Londen

Verveel je je op de trein? Eurostar brengt de oplossing en biedt een virtueel onderwateravontuur aan tijdens een treinreis naar Londen.

Eurostar gaat tijdens de zomermaanden een virtual reality-avontuur aanbieden tijdens de treinreis naar Londen. Terwijl reizigers onder het Kanaal door stuiven, kunnen ze zich even Nemo of piraat wanen en de pracht van de virtuele zee ontdekken.

Onderwateravontuur

Tijdens het onderwateravontuur Eurostar Odyssey kunnen vakantiegangers op ontdekkingstocht door de virtuele zee. Twee virtuele ontdekkingsreizigers begeleiden hen tijdens de tocht. Via een extra spelelement kunnen reizigers de zeedieren op hun tocht verzamelen en meer over hen te weten komen.

Het avontuur is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Reizigers kunnen het avontuur bekijken met hun smartphone of via een kijker. De kartonnen koptelefoontjes worden tijdens de zomermaanden op de trein uitgedeeld. Het filmpje kunnen ze bekijken op de Eurostar-app via gratis wifi op de trein. Het virtueel avontuur is beschikbaar in de nieuwe e320-treinen en gerenoveerde e300-treinen van de Eurostar.

Hieronder kan je alvast een voorsmaakje van de Eurostar Odyssey in 360-gradenbeelden bekijken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business