Nieuws

Zoveel kost je Proximus-abonnement volgend jaar

2018 nadert, wat betekent dat telecombedrijven hun prijzen verhogen. Proximus is de eerste firma die nieuwe prijzen aankondigt.

Proximus is het eerste telecombedrijf dat zijn tarieven voor volgend jaar bekend maakt. De prijzen van Proximus-abonnementen stijgen met 1 tot 4 euro. Met name aan de packs van Proximus zal je meer geld moeten uitgeven.

[related_article id=”185879″]

Wie een telefoonlijn en Proximus TV wilt hebben, betaalt daar vanaf 1 januari 39,95 euro in plaats van 37,75 euro. De combinatie van internet en telefoon en internet en tv stijgt daarentegen met 4 euro naar 59 euro. Voor een extra decoder betaal je een euro meer, wat neerkomt op 6 euro.

Indien je een abonnement  kocht voor 17 oktober 2016 stijgt je maandelijkse kostprijs eveneens. Internet Comfort stijgt met 2,90 euro, de oude bundels kennen prijsstijgingen van 1 tot en met 2,65 euro. De prijzen van de nieuwe bundels Tuttimus en Bizz werden deze zomer al verhoogd. Telecomminister Alexander De Croo (Open VLD) riep mensen toen op een goedkoper tarief te zoeken en eventueel naar een concurrent over te stappen.

Telenet insinueerde eerder al dat ze ook hun prijzen zullen verhogen. Volgens topman John Porter zou dat in lijn liggen met de inflantie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business