Nieuws

Apple rolt iOS 11.2 vervroegd uit na aanhoudende crashes

Vanaf 2 december crashen veel iPhones. Apple rolt daarom iOS 11.2 vervroegd uit.

Een bug in iOS 11.1.2 zorgt ervoor dat iPhones sinds 00:15 op 2 december herhaaldelijk crashen. De crashes doen zich voor wanneer een app probeert om terugkerende notificaties uit te sturen. Je kan het probleem oplossen door notificaties voor al je apps uit te schakelen en vervolgens de iOS 11.2-update te installeren.

iOS 11.2 zou normaal gezien pas later worden gelanceerd en is een grote update. De software werkt niet alleen de bug weg, maar bevat eveneens een hoop nieuwe functies. Zo bevat iOS 11.2 Apple Pay Cash in de Verenigde Staten, een betaaldienst die je vanuit de berichtenapp kan raadplegen.

[related_article id=”218649″]

Verder introduceert iOS 11.2 snel draadloos opladen voor de iPhone X en iPhone 8. Dankzij de update kan je aan 7,5 W draadloos opladen, waardoor de batterij van je toestel een stuk sneller vol zal zijn. iOS 11.2 bevat eveneens nieuwe live wallpapers voor de iPhone X en een aanpassing aan het controlecentrum.

Wie problemen ervaart met zijn iPhone schakelt de notificaties van het toestel best uit via de instellingen. Je moet deze handeling voor iedere app afzonderlijk uitvoeren. Daarna installeer je de iOS 11.2-update. Pas wanneer de update klaar is, schakel je de notificaties weer in.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business