Nieuws

Wileyfox verlaagt prijs smartphones in ruil voor reclame

Bij Wileyfox krijg je goedkopere smartphones als je advertenties op het vergrendelscherm toelaat.

Wileyfox biedt sommige smartphones met advertenties en tegen een lagere prijs aan. Je kan tot 42 procent korting krijgen op toestellen van het Britse merk, indien je ‘Add-X’ inschakelt. Dat advertentieplatform toont gepersonaliseerde reclame op het vergrendelscherm van je smartphone.

Momenteel kan je de Wileyfox Swift 2 Plus voor 119,99 pond en Spark+ voor 69,99 pond kopen. Zonder Add-X kosten deze toestellen respectievelijk 189 en 119 pond. Op het duurste toestel krijg je maar liefst 70 pond korting, wat overeenkomt met 79,43 euro. Volgens Engadget voegt Wileyfox binnenkort de Swift 2 Spark X en Swift 2 toe aan het goedkopere gamma.

Wanneer je een toestel met Add-X start, moet je je geboortedatum en geslacht invullen. De advertenties die je op je vergrendelscherm te zien krijgt, worden aan de hand van deze info gepersonaliseerd. Volgens Wileyfox zitten deze advertenties niet in de weg voor notificaties. Je kan de reclame met één veeg van je vinger van het scherm verwijderen. Het dataverbruik van de advertenties is niet meer dan 20 MB per maand.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business