Nieuws

Lezerspanel: test de bliksemsnelle Samsung 960 EVO 500 GB SSD

We zoeken vijf lezers die uitgebreid de Samsung 960 EVO 500 GB SSD willen testen. Stel je nu kandidaat en wie weet kan jij binnenkort aan de slag met deze supersnelle SSD.

TechPulse zoekt vijf lezers die uitgebreid de Samsung 960 EVO 500 GB SSD willen testen. Je ontvangt de SSD thuis, waarna je die zelf installeert in je laptop of desktop en er mee aan de slag gaat.

Dankzij de gebruiksvriendelijke meegeleverde software van Samsung kan je helemaal zelf je data met enkele klikken overzetten naar de SSD.

Na drie weken vragen we jouw mening over hoe groot of klein het verschil is tussen een SSD en een klassieke harde schijf. En natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe eenvoudig de migratie verliep van de harde schijf naar de SSD. Je verdict zal worden gepubliceerd op deze website en in PC Magazine.

Let er op dat het gaat om een NVMe-SSD die je op het (relatief nieuwe) m.2-slot van je moederbord aansluit. Kijk dus zeker eerst na of je systeem compatibel is en vermeld je type moederbord in onderstaand formulier.

Laat ons hieronder weten waarom we jou zeker moeten kiezen voor deze test. De vijf winnaars worden vlak na nieuwjaar geselecteerd en persoonlijk gecontacteerd. Veel succes!

De inschrijfperiode is afgerond. De geselecteerde kandidaten worden persoonlijk gecontacteerd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business