Nieuws

Tesla sleutelt aan grote update voor navigatiesysteem

Eigenaars van een Tesla mogen begin 2018 een grote update verwachten voor het navigatiesysteem van hun wagen. Elon Musk belooft een "belangrijke make-over".

Elon Musk heeft zijn klanten een kerstbelofte gedaan: de CEO stelde gisteren dat het navigatiesysteem vroeg in 2018 een belangrijke vernieuwing zal krijgen. Dat liet de Musk zich ontvallen na een opmerking van een Nederlandse gebruiker op Twitter.

De Nederlandse twitteraar vroeg zich af wanneer Tesla nog eens een update zou uitbrengen voor zijn kaarten, aangezien de laatste al weer even geleden was. Hij kreeg een antwoord van Musk: “Een grote make-over komt eraan begin 2018. Het zal lichtjaren voorliggen op het huidige systeem, maar we zijn het rigoureus aan het testen voor we het uitrollen.”

Het verbeterde navigatiesysteem is niet de enige update die Tesla voorbereidt. Elon Musk kondigde eerder al aan dat er “enkele coole updates” in de pijplijn zaten.

Tesla is een voorloper in de sector als het op software aankomt, maar het bedrijf heeft nog altijd moeite met de hardware-kant. De lancering van de Tesla Model 3 is op zijn zachtst gezegd erg problematisch geweest, met een grote vertraging op de productie van de wagen. Het was een van de grootste redenen waarom Tesla een recordverlies liet optekenen in november.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business