Nieuws

Acer maakt ‘s werelds dunste laptop nog dunner

Op CES kondigt Acer een nieuwe Swift 7 aan. De dunste laptop ter wereld is nog dunner geworden.

Acer introduceert tijdens CES een nieuwe Swift 7: de dunste laptop die het bedrijf vooralsnog aan de wereld voorstelde. De Swift is slechts 8,98 millimeter dik en combineert volgens Acer productiviteit met mobiliteit. De voorganger van dit toestel was al de dunste laptop ter wereld. Acer sleept deze titel wederom in de wacht door nog een millimeter van de dikte van het toestel af te schaven.

“Wij zijn er bijzonder trots op dat we ‘s werelds dunste laptop met de nieuwe Swift 7 nog dunner hebben kunnen maken”, aldus Jerry Kao, President IT Products Business bij Acer Inc. “Door het voortzetten van de baanbrekende technologische ontwikkelingen van de voorgaande generatie, gaat de nieuwe Swift 7 een stap verder met een nog dunner chassis, krachtige prestaties en de always-on 4G LTE connectiviteit voor professionals onderweg.”

Specificaties

De laptop draait op Windows 10, bevat een zevende generatie Intel Core i7-processor en heeft een batterijduur van 10 uur.Het toestel heeft een SSD van 256 GB en 8 GB geheugen. Het scherm van de Swift 7 is vergroot tot 14 inch en heeft een full-HD-resolutie.

Om de mobiliteit van de laptop verder in de verf te zetten, bevat de Swift 7 een Intel XMM 4G LTE-modem. Naast een nanosimkaartlezer is de Swift 7 uitgerust met eSIM-technologie. Deze technologie stelt je in staat om eSIM-profielen te downloaden en activeren. Acer levert zijn toestel met een Transatel-profiel die je 1 GB gratis data geeft voor een maand in 48 landen, waaronder Nederland. België ontbreekt jammer genoeg aan het lijstje.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business