Nieuws

OnePlus 5T krijgt Oreo-update

Via een over-the-air-update krijgen OnePlus-gebruikers (eindelijk) de update naar Oreo op het laatste flagship van de Chinese smartphonebouwer.

OnePlus is gestart met de officiële uitrol van versie 5.0.3 van OxygenOS. Dit is het sausje die de Chinese fabrikant over Android giet. Op zijn forum lijstte het bedrijf de wijzigingen op, waaronder de upgrade naar Android 8.0 Oreo.

Nu kan je proeven van al het lekkers dat het Oreo-koekje met zich meebrengt, zoals de Picture-in-Picture-modus en Notification Dots. Hier lijstten we de voornaamste vernieuwingen op. Ook zijn menu wordt in een nieuw jasje gestopt en een aantal voorgeïnstalleerde apps worden geüpdatet. Daarnaast zijn er enkele wijzigingen aangebracht onder de motorkap (waardoor het systeem stabieler moet draaien), zijn er enkele foutjes verholpen en een beveiligingsgat gedicht.

Problemen

[related_article id=”220993″]

Nog geen melding gekregen van een update? Geen zorgen, het kan enige tijd duren vooraleer jouw telefoon in aanmerking komt. Er zouden immers kortstondige problemen geweest zijn in de software waardoor de uitrol gepauzeerd werd, zo schrijft Android Police. De eerste uitrol vond plaats onder versienummer 5.0.2, maar in 5.0.3 zijn de problemen verholpen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business