Nieuws

iPhone X-bug zorgt voor gemiste oproepen

Apple onderzoekt een iPhone X-bug die het opnemen van oproepen onmogelijk maakt doordat de groene en rode knop niet verschijnen op het scherm.

Apple onderzoekt een bug in de iPhone X die het opnemen van oproepen onmogelijk maakt. Die bug zorgt ervoor dat de groene en rode knop niet verschijnen op het scherm van de telefoon. Daardoor kan je een oproep niet accepteren of weigeren. Het resultaat: gemiste oproepen.

Klachten leiden tot een onderzoek

De klachten over dit probleem worden al sinds de release van de iPhone X in november vorig jaar besproken op fora. De bug lijkt zich wereldwijd voor te doen en is niet verholpen met de laatste software-update van het iOS-besturingssysteem.

Apple is een onderzoek gestart naar de oorzaak van deze iPhone X-bug. Door gegevens te verzamelen van iPhones die dit probleem vertonen, kan de fout worden opgespoord. Voorlopig is het afwachten op een software-update die de stabiliteit van iOS 11 verbetert.

Verbeteren van de stabiliteit van iOS

Dit jaar gaat Apple met de komst van iOS 12 focussen op het verbeteren van de stabiliteit van het besturingssysteem. Op nieuwe softwarefuncties zal je nog moeten wachten tot de komst van iOS 13 in 2019.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business