Nieuws

Orange lanceert eerste onbeperkte mobiel abonnement in België

Als eerste provider in België pakt Orange uit met een onbeperkt mobiel abonnement. Wie voor Arend of Arend Premium kiest, hoeft zijn bytes niet meer te tellen.

Orange pakt uit met een primeur: een onbeperkt mobiel abonnement. De telecomoperator zal vanaf 12 februari de databeperkingen opheffen voor Arend en Arend Premium. Wie al op dat tariefplan zit, krijgt automatisch toegang tot ongelimiteerde data.

Tegelijkertijd met het opheffen van de datagrens gaat ook de kostprijs van de abonnementen met 1 euro omhoog. Die komt dan respectievelijk op 40 en 61 euro per maand te liggen. Dat gebeurt wel met vertraging: de onbeperkte limiet gaat op 12 februari in, Orange voert de prijsverhoging op 13 maart uit. Er zit wel een addertje onder het gras: tot 20 GB kunnen Arend-klanten op het gewone 4G-netwerk terecht. Verbruiken ze meer dan kunnen ze nog wel blijven voortsurfen op mobiel internet, maar aan 512 kbps, een “aangename snelheid” volgens Orange. Wie naar een ander EU-land reist, betaalt na de limiet van 20 GB te overschrijden 0,0072 euro per verbruikte MB.

De provider zegt dat het de verandering doorvoert nadat uit een enquête bij zijn klanten bleek dat een meerderheid van de intensieve gebruikers graag een databundel zonder beperkingen zou willen hebben. “Veel klanten voelden een duidelijke nood aan meer mobiele data, door het groeiende succes van social media, video’s en streamingdientsen allerhande,” verklaart Orange CEO Michaël Trabbia. “We hebben naar hen geluisterd en we zijn dan ook heel fier om het eerste volledig onbeperkte mobiele abonnement in België te lanceren, gesteund door ons hoogwaardige 4G-netwerk.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business