Nieuws

Instagram test waarschuwing bij screenshot van Stories

Instagram test een nieuwe feature die gebruikers meldt dat een andere persoon een screenshot neemt van een van hun Stories.

Instagram test een nieuwe feature die gebruikers waarschuwt wanneer iemand een screenshot neemt van een van hun Stories. Instagram-gebruikers die deelnemen aan de test krijgen vanaf nu een waarschuwing te zien als ze een screenshot proberen te nemen van een foto van iemand anders.

https://twitter.com/__cajb/status/961481844981157888

Voorlopig krijgen gebruikers nog geen notificatie als een andere persoon een screenshot neemt van hun Stories. De enige manier om dat te controleren, is door in de lijst van personen die jouw Story bekeken hebben een shutter-icoon te zoeken. Dat staat als bewijs achter de naam van de persoon die een screenshot heeft genomen van een foto op jouw Story.

https://twitter.com/readbyher/status/962606574060490752

Voor de test van start ging, werd het nemen van een screenshot enkel gemeld aan andere gebruikers als het ging over een screenshot van een privéconversatie. Door dit screenshotbeleid aan te passen, handhaaft Instagram nu dezelfde regels als Snapchat.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business