Nieuws

Drie telefoons die de camera voorop zetten

Wat zijn nu de beste telefoons om foto's mee te maken? De nieuwste iPhone, de Samsung Galaxy S7 Edge of toch een ander merk?

Uiteraard zijn telefoons in eerste instantie bedoeld om te bellen en contact te onderhouden met de buitenwereld. Vandaag de dag is dat voor de meeste mensen echter niet meer genoeg wanneer ze een smartphone aanschaffen. De meeste smartphones hebben talloze opties waaronder bijvoorbeeld gezondheidsapplicaties en internet. Ook kun je met de meeste smartphones een foto maken. Soms zijn deze foto’s zelfs zo goed dat je geen camera meer nodig hebt. Bovendien is het ontzettend handig dat je een foto die je net gemaakt hebt direct op je social media kunt delen.

Maar wat zijn nu goede telefoons om foto’s mee te maken? De nieuwste iPhone, de Samsung Galaxy S7 Edge of toch een ander merk? We bespreken drie kandidaten, in willekeurige volgorde.

iPhone 7 Plus

Voor de beste camera’s komen we toch bij de grote merken uit. De iPhone 7 Plus heeft bijvoorbeeld talloze verbeteringen doorgevoerd in de camera waaronder een dubbele cameralens. Dankzij de telefotolens én de groothoeklens kun je de prachtige kleurrijke en haarscherpe foto’s maken. Ook is het dankzij de toegevoegde lens mogelijk om optisch in te zoomen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de foto. Tot slot beschikt de camera over een portretfunctie. Deze detecteert automatisch gezichten en maakt de achtergrond wazig.

Kodak Ektra Black

Een telefoon van een camerafabrikant moét natuurlijk over een goede camera beschikken. De Kodak Ektra Black heeft een 21 megapixelcamera waarmee je foto’s van zeer hoge kwaliteit kan maken. Dankzij de prachtige grote lens lijkt de achterkant van het toestel eerder op een camera dan op een telefoon.

Samsung Galaxy S7 Edge

Met deze dual pixel camera maak je vooral veel betere foto’s wanneer je weinig licht hebt. De lens is voorzien van optische beeldstabilisatie zodat je het trillen van je hand niet op de foto’s terugziet. Er zijn verschillende nieuwe opties aan de camera toegevoegd zoals een Bewegingsfoto, Motion Panorama en Hyperlapse. De camera aan de voorkant heeft en f/1.7 lensopening zodat je ook bij weinig licht prima selfies kunt maken met de Samsung Galaxy S7 Edge.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business