Nieuws

Apple HomePod laat witte vlekken achter op meubilair

Als je de slimme speaker op dezelfde plaats laat staan, blijven er witte ringen achter op het (houten) oppervlak.

De slimme speaker van Apple, de HomePod, laat witte ringen achter op houten oppervlakken. Dat meldt de fabrikant aan The Wirecutter. Apple is vaag in zijn uitleg: zo vertelt het bedrijf niet of het probleem zich ook voordoet op andere oppervlakken en waaraan het ongemakje te wijten is.

Volgens de iPhone-maker verdwijnen de vlekken als de speaker een paar dagen van zijn plek af is. Ook zou het mogelijk moeten zijn om de witte ringen schoon te maken. Apple verwijst daarbij naar de reinigingsmethode van de fabrikant van het meubelstuk. Een echte oplossing waarbij de witte ringen niet meer voorkomen, heeft het bedrijf vooralsnog niet.

Verf, olie, schimmel?

Van waar komt het wit spul uit de speaker? Apple houdt de lippen stijf, maar op een ondersteuningspagina van de HomePod gaf de technologiereus eerder al aan dat er olieën kunnen verspreiden tussen de basis van de HomePod en het meubeloppervlak.

[related_article id=”222380″]

Het is niet duidelijk of de ringen enkel in het begin, of na een aantal maanden blijven verschijnen. De slimme speaker verscheen immers pas recent, op 9 februari in de Verenigde Staten. Hij heeft een prijskaartje van 349 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business