Nieuws

Total lanceert app waarmee je tankbeurt regelt

Dankzij de Total eWallet-app kan je in de wagen blijven zitten om een tankbeurt te starten en te betalen.

In dit barkoude weer gaan we enkel naar buiten als het écht moet. Total draagt zijn steentje bij en zorgt ervoor dat je bij een tankbeurt minder lang in de kou moet staan. De oliereus heeft immers een nieuwe app aangekondigd op MWC, de eWallet, waarmee je een tankbeurt vanaf je smartphone kan starten, zo maakt het bedrijf bekend. De dienst zal beschikbaar zijn in alle Europese Total-tankstations.

[related_article id=”218430″]

Voor de applicatie ging de Franse oliemaatschappij in zee met betaaldienst Worldline. Voortaan kan je in je auto blijven zitten om een tankbeurt te starten en te betalen. Na een geslaagd proefproject in Duitsland wordt de mobiele dienst (geleidelijk) uitgerold naar heel Europa. België zou een van de eerste landen zijn die ondersteuning voor de app krijgt.

Ook in winkel en carwash

De applicatie zou bovendien erg eenvoudig te bedienen zijn. Met enkele kliks kan je beginnen tanken. Zo hoef je enkel aan te vinken bij welke pomp je geparkeerd staat en welk type brandstof je voertuig drinkt. Nadien betaal je mobiel met de tankkaart van Total of met je bankkaart. De betaalmogelijkheden zijn nog schaars, maar de brandstofleverancier plant het aanbod in de toekomst uit te breiden. Naast het tanken zou de app ook gebruikt kunnen worden om te betalen in een Total-winkel of -carwash.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business