Nieuws

Eerste details OnePlus 6: 19:9-beeldscherm en straffe prestaties

De OnePlus 5T is amper vier maanden oud, maar ondertussen zijn de eerste details over zijn opvolger al bekend.

OnePlus heeft zich de afgelopen jaren vastgehouden aan het uitbrengen van twee telefoons per jaar: de eerste bij de start van de zomer en een opvolger in het najaar. De OnePlus 5T dateert pas van november, maar ondertussen zit het volgende toestel er ook al bijna aan te komen. OnePlus is druk bezig met de ontwikkeling van de OnePlus 6, en dat hebben we mogen zien in de berichtgeving de afgelopen weken.

Gelekte afbeeldingen

Niet zo lang geleden lekten er nog afbeeldingen uit die mogelijk het uiterlijk van de OnePlus 6 laten zien. Opvallend aan deze afbeeldingen is dat OnePlus lijkt te switchen naar een glazen achterkant, en net als heel wat andere Androidfabrikanten de ‘notch’ van de iPhone X kopieert. Neem deze foto’s voor nu nog wel met een grote korrel zout; OnePlus heeft in het verleden met de OnePlus 5 laten zien dat het enorm veel prototypes maakt voordat er daadwerkelijk een model in productie gaat.

     
Beeld: ITHome

Benchmarkscores

Recent heeft Android Central benchmarkscores van de OnePlus 6 in handen gekregen, die zoals het er nu uitziet het modelnummer A6xxx mee gaat krijgen. De hoge benchmarkscores maken duidelijk dat we hier te maken hebben met een telefoon die de Snapdragon 845 gebruikt. De OnePlus 6 heeft op Antutu een score van maar liefst 276.510 behaald, waar de OnePlus 5T blijft steken op een score van ongeveer 170.000. Dit blijven natuurlijk benchmarkscores. Hoe soepel de telefoon uiteindelijk zal draaien, is onbekend.

Bron: Android Central

19:9-scherm

De screenshots met benchmarkscores die Android Central in handen kreeg, verklappen dat het om een 19:9-schermverhouding gaat. Dat komt in praktijk neer op een 18:9-scherm, met een beetje extra ruimte voor de ‘notch’ bovenaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business