Nieuws

Europese prijzen Huawei P20 en P20 Pro gelekt

De Huawei P20-reeks wordt pas volgende week onthuld, maar ondertussen is de meeste informatie al bekend.

Huawei kondigt volgende week zijn nieuwe vlaggenschip aan. Zoals de traditie in smartphoneland het wil, is nagenoeg alle informatie op voorhand al bekend. Dankzij een nieuw lek kennen we nu ook de Europese prijzen voor de Huawei P20 en P20 Pro.

Het is zelfverklaarde ‘master of cheap scoops’ Roland Quandt die via Twitter de prijzen onthult. De Huawei P20 krijgt een adviesprijs van 679 euro opgeplakt, terwijl de P20 Pro voor 899 euro over de toonbank moet gaan. De P20 Lite zal volgens Quandt tussen 350 en 370 euro worden geprijsd.

Het gaat om de prijzen voor West-Europa waar de 5,8 inch P20 uitsluitend in een versie met 4 GB RAM en 128 GB opslag op de markt komt en de 6,1 inch P20 Pro alleen beschikbaar zal zijn met 6 GB RAM en 128 GB opslagcapaciteit. In andere markten zullen naar verluidt nog andere configuraties worden geïntroduceerd.

Afgaande op gelekte beelden van de smartphones worden ze alledrie voorzien van een ‘notch’ aan de bovenkant van het scherm, vergelijkbaar met de iPhone X. De P20 en P20 Pro zijn beide voorzien van een op de voorzijde gepositioneerde vingerafdruksensor, terwijl die bij de P20 Lite naar de achterzijde verhuisd is. Bovendien beschikt de P20 Pro over niet twee, maar drie camera’s op de achterzijde van het toestel.

De Huawei P20, P20 Pro en P20 Lite zullen op 27 maart officieel worden gelanceerd tijdens een evenement in Parijs. TechPulse is van de partij en brengt je het nieuws heet van de naald.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business