Nieuws

Huawei P20 Pro beschikt over een 40 megapixel camera

Uit gelekte productinformatie blijkt dat de Huawei P20 Pro is uitgerust met een 40 megapixel camera op de achterkant en een van 24 megapixel op de voorzijde.

Het blijft geruchten regenen over de nieuwe smartphones van Huawei. De P20 Pro zou uitgerust zijn met een 40 megapixel camera op de achterzijde van het toestel. Dat blijkt uit informatie in de productfiche op WinFuture.

Eerder doken foto’s op van de Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro die de voor- en achterkant van ieder toestel tonen. De drie camera’s van de Huawei P20 Pro waren toen duidelijk te zien, maar nu duiken details over de kwaliteit en resolutie van de hardware achter de lenzen op. Volgens WinFuture is het toestel voorzien van een 8 megapixel telefoto-, een 20 megapixel zwartwit- en een 40 megapixel RGB-lens.

Naast informatie over de camera op de achterzijde, prijkt ook de informatie over de camera aan de voorzijde van het toestel op de productfiche. Een 24 megapixelcamera moet ook selfies van een hoge resolutie voorzien.

De productfiche op WinFuture bevat alle informatie die je als koper wil weten over de Huawei P20 Pro en bevestigt eerdere geruchten. Het toestel krijgt een prijskaartje van 899 euro en beschikt over 6 GB RAM en 128 GB opslag. Bovendien draait het vlaggenschip van Huawei op Android 8.1.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business