Nieuws

Eerste problemen met Samsung Galaxy S9 steken de kop op

Samsung Galaxy S9-eigenaars melden verschillende problemen met het touchscreen van hun smartphone. Samsung is druk bezig met het zoeken naar een oplossing.

Bij dagelijks gebruik denken we eigenlijk niet na over de werking van een smartphone. Zonder touchscreen kan er wel heel veel innovatie plaatsvinden op het gebied van smartphones, maar je zal er geen gebruik van kunnen maken. Pas als er iets mis is met bijvoorbeeld de touchscreen van je smartphone merk je hoe essentieel het onderdeel is.

Zo merkte ook een groot aantal gebruikers van de Samsung Galaxy S9 en S9+. De gebruikers lijken verschillende problemen te ondervinden met de touchscreen van hun nieuwe telefoon. Op verschillende plaatsen werd over het probleem geklaagd, zoals in deze Reddit thread en op Samsungs eigen forum.

Het is zeker niet de eerste keer dat een telefoon problemen ondervindt met het aanrakingsgevoelige paneel, ook de OnePlus One heeft hier grote problemen mee ondervonden. In dat geval ging het om een hardwarematig defect, waar het bij Samsung nog niet bekend is of het om een hard- of softwarematige fout gaat.

Oplossing

Samsung heeft in een officieel bericht laten weten dat ze druk bezig zijn met het onderzoeken van het probleem, en probeert zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Mochten gebruikers problemen ondervinden, dan wordt er aangeraden direct met Samsung contact op te nemen, ofwel met het bedrijf waar je het product hebt aangeschaft.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business