Nieuws

Volgende iPhone krijgt goedkopere variant met dualsim-optie

Apple wil meer prijssegmenten van de markt bedienen. Naast de iPhone SE 2 zou het bedrijf ook een (relatief) goedkope iPhone met groot scherm lanceren.

Zoals we eerder al schreven op basis van een andere bron, zal Apple dit jaar waarschijnlijk drie nieuwe iPhones lanceren. Bij het goedkoopste model zou Apple het prijskaartje stevig willen drukken, dat meldt de analist Ming-chi Kuo van KGI Securities, aldus 9to5Mac. Dit analistenbureau heeft een goede reputatie wat betreft informatie over onaangekondigde Apple-producten.

[related_article id=”223303″]

Het zou gaan om een iPhone die als enige beschikt over een LCD-paneel van 6,1-inch. Ook zou het toestel een optie krijgen met ruimte voor twee simkaarten. Het model met één simkaart zou vermoedelijk tussen de 550 en 650 dollar kosten. Voor de dual sim-variant zou Apple 100 dollar extra willen vragen. Wat de europrijzen zullen zijn, is nog niet duidelijk.

Daarnaast zou Apple twee opvolgers hebben voor de iPhone X. De twee duurste modellen krijgen beiden een OLED-scherm, van 5,8 en 6,2 inch groot. Alle modellen krijgen een notch en waarschijnlijk krijgt de X2 Plus eveneens een dualsim-variant.

iPhone SE2

Een prijsetiket tussen de 550 en 650 dollar is uiteraard nog steeds niet goedkoop. Volgens de geruchtenmolen werkt Apple ook aan een opvolger van de iPhone SE, het échte budgettoestel van Apple met kleiner scherm.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business