Nieuws

Lenovo lanceert vijf smartphones onder de 300 euro

Wil je niet veel geld uitgeven aan een nieuwe smartphone? Lenovo lanceert vijf nieuwe budget- en midrangesmartphones in de Moto G6- en E5-familie.
[related_article id=”223607″]

Lenovo heeft vijf nieuwe Motorola-smartphones aangekondigd tijdens een persevenement in New York. De Moto-familie mag vijf nieuwe (budget)telgen ontvangen: de G6, G6 Plus, G6 Play, E5 en E5 Plus. We rangschikken de smartphones van goedkoop naar duur. Alle smartphones krijgen Android 8.0 Oreo en zullen in de kleuren goud en grijs verschijnen. De Moto G6 Plus verschijnt in mei; de rest is beschikbaar vanaf juni.

Moto E5

De Moto E5 is de goedkoopste telg in de familie. Het 5,7-inch grote toestel geniet van een Snapdragon 427, 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB opslag onder de motorkap. Daarnaast heeft hij een imposante batterij van 4.000 mAh en ook zijn camera lijkt in zijn prijscategorie niet slecht: achteraan schuilt een exemplaar van dertien megapixels en vooraan eentje van vijf megapixels. Op papier lijkt de Moto E5 een ideale back-uptelefoon door zijn goedkope prijskaartje en hoge batterijcapaciteit.

Moto E5 Plus

Dit toestel is de Moto E5 op steroïden. Zo krikte Lenovo zijn batterijcapaciteit zelfs nog hoger op: van 4.000 mAh naar 5.000 mAh. Ook zijn scherm is groter met 6 inch, maar zijn resolutie blijft wel gelijk aan 1.440 bij 720 pixels. Hij heeft daarnaast iets meer pk’s dan zijn goedkopere broer dankzij een Snapdragon 435, 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslag. Zijn camera vooraan kan acht megapixel-selfies nemen, het exemplaar aan de achterkant tot twaalf megapixels. De smartphone zal 190 euro kosten.

Moto G6 Play

Met de G-reeks wil Motorola zijn marktpositie verstevigen in het midrange-segment. De Moto G5 Plus is vandaag een van de meest begeerde smartphones. De G6 Play heeft een 5,7-inch paneel en heeft identieke specificaties aan de Moto E5. In tegenstelling tot de E-reeks komt de G-familie wel met een vingerafdrukscanner en USB-C aansluiting. Ook is hij niet vervaardigd uit plastic, maar uit glas. Je tikt de G6 Play op de kop voor 200 euro.

Moto G6

De Moto G6 ziet er van buitenaf identiek uit als de G6 Play, met één grote uitzondering: de G6 geniet van een dubbel camerasetje achterop, met respectievelijk twaalf en vijf megapixels. Zo kan je kiekjes nemen met een heerlijk bokeh-effect. Ook zijn selfiecamera is iets capabeler, met ondersteuning voor acht megapixels. Verder geniet de Moto G6 van meer spierballen dan zijn Play-variant: in zijn chassis schuilt de capabele Snapdragon 450. Zijn batterijcapaciteit bedraagt 3.000 mAh. Deze smartphone kost 250 euro.

Moto G6 Plus

De Moto G6 Plus is het kroonjuweel van de vijf nieuwe aangekondigde smartphones. Hij geniet van een 5,9-inch scherm met een Snapdragon 630-processor. Verder zijn de specificaties identiek aan die van de G6, met uitzondering van de hogere batterijcapaciteit van 3.200 mAh. Zijn adviesprijs bedraagt 300 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business