Nieuws

Gelekte foto’s tonen LG G7 ThinQ

Notoir telefoonlekker Evan Blass toont op Twitter de eerste beelden van het aankomende vlagschipmodel van smartphonefabrikant LG: de LG G7 ThinQ.

Smartphonefabrikant LG onthult op 2 mei zijn nieuwste vlagshipmodel: de LG G7 ThinQ. Op minder dan een week van de bekendmaking lekken de eerste beelden van het toestel.

VentureBeat-verslaggever en notoir telefoonlekker Evan Blass toonde de eerste beelden van het aankomende vlagschipmodel van LG. De gelekte foto’s tonen iedere kant van de aankomende LG G7 ThinQ. De beelden bevestigen ook eerdere geruchten.

https://twitter.com/evleaks/status/988528748457873408

De LG G7 ThinQ beschikt over een notch bovenaan het scherm, net zoals de Huawei P20 Pro en Apple iPhone X. Door het ontbreken van knoppen op de voorzijde van het toestel reikt het scherm tot de randen van het toestel met een hoge screen-to-body-ratio. De achterzijde van de LG G7 ThinQ is voorzien van een vingerprintscanner en een dubbele camera. Verder beschikt de telefoon over een koptelefoon- en USB-type C-aansluiting onderaan het toestel.

[related_article id=”224198″]

Wat opvalt aan het ontwerp van de LG G7 ThinQ, zijn de vier knoppen op het toestel. Op de linkerzijde staan de twee volumeregelaars en een aan/uit-knop, maar de functie van de vierde knop is voorlopig nog onduidelijk. Eerder deze week maakte CNet bekend dat de LG G7 ThinQ een Google Assistant-knop krijgt.

Voor verdere informatie over de LG G7 ThinQ moet je wachten op de officiële bekendmaking op 2 mei op een persconferentie in New York.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business