Komst Samsung Galaxy Tab S4 lijkt bevestigd

Samsung lijkt te komen met een nieuwe high-end tablet, zelfs gedurende de moeilijke tijden op de tablet markt, zo blijkt uit een document van een keuring van de Wi-Fi Alliance.

De tabletmarkt lijkt elk jaar steeds slechter te draaien. Het aantal fabrikanten dat inmiddels van het zinkende schip zijn afgesprongen ligt ongelofelijk hoog. Er zijn echter nog steeds wel fabrikanten die tablets blijven uitbrengen, zoals Apple en Samsung. Samsung lijkt immers weer aardig op weg te zijn in de ontwikkeling van een nieuwe high-end Tab S-tablet, de Samsung Galaxy Tab S4.

Keuringsinstantie

Apparaten zoals tablets en telefoons worden veelal gekeurd door verschillende instanties om compatibiliteit te verzekeren. Zo ook de Samsung Galaxy Tab S4, deze is nu verschenen in een test bij de Wi-Fi Alliance. De keuring geeft echter weinig informatie weg, het vermeld enkel dat het gaat om een Samsung tablet met modelnummer SM-T835. Echter rekening houdende met de Tab S2 (SM-T815) en de opvolger daarvan, de Tab S3 (SM-T825) kan er toch met enige zekerheid gezegd worden dat we hier te maken hebben met de Tab S4.

Verder is er nog niet veel bekend over het apparaat. Er wordt in geruchten gesproken over een Snapdragon 835, 4GB RAM en 64GB interne opslag. Qua beeldscherm weer in de 10-inch range zitten, met een verwachte 16:10 verhouding. Prijzen van de tablet zijn ook nog onbekend, al worden er prijzen rond de €700 verwacht voor de high-end tablet. Wanneer Samsung van plan is de tablet te onthullen is onbekend, er staat op korte termijn nog geen groot evenement in de planning.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business