Nieuws

Alle details OnePlus 6 onthuld

OnePlus heeft zijn nieuwste smartphone officieel voorgesteld. Het zoals steeds straffe prijskaartje en de onvermijdelijke notch tekenen present.

De Chinese fabrikant OnePlus heeft het doek gelicht van de OnePlus 6, zijn nieuwste toptoestel. Zoals zijn voorgangers beschikt de smartphone over zowat alle kenmerken van een premiumsmartphone aan een erg competitieve prijs. Afgezien van enkele aanpassingen aan het design ligt de OnePlus 6 grotendeels in de lijn van de verwachtingen.

Vernieuwd design

De OnePlus 6 beschikt over een 6,3 inch OLED-scherm met 19:9 beeldverhouding en full HD-resolutie. De fabrikant stelt dat het het toestel met het grootste display ooit in de reeks is. Om aan een schermratio van 90 procent te komen, heeft het bedrijf geopteerd om met een notch te werken, zodat de fysieke afmetingen van het toestel op zich niet veel afwijken van voorgaande toestellen. Voor- en achterkant van de OnePlus 6 bestaan uit glas, ook een verandering ten opzichte van de voorgangers. Tot nu toe gebruikte OnePlus telkens aluminium of keramiek.

De ingewanden van de OnePlus 6 zijn gelijk aan die van een respectabel vlaggenschip. Binnenin vind je de Qualcomm Snapdragon 845, met 6 GB RAM en minimum 64 GB UFS opslagruimte. Een duo-camera bevindt zich achteraan, bestaande uit een 16 MP-lens en een 20 MP-lens met beide ondersteuning voor optische beeldstabilisatie. Fans van bokeh kunnen nu zowel met de primaire camera als met de selfie-lens dit fotografische effect creëren op hun beelden.

Prijsbreker

Ook de OnePlus 6 beschikt over een speciale slider voor het beheren van meldingen die ook op voorgaande modellen aanwezig was, al is de locatie van de slider van de linker- naar de rechterkant van de smartphone gemigreerd. Het toestel blijft ook een fysieke audio-ingang behouden. Met een batterij van 3.300 mAh zou de OnePlus 6 ook over een degelijke autonomie moeten beschikken.

Maar een van de belangrijkste kenmerken van de OnePlus 6 is de prijs. Het instapprijskaartje voor het toestel is 519 euro, tot een maximum van 619 euro voor wie 256 GB aan opslag wil. Het model is vanaf 22 mei in drie verschillende kleuren te verkrijgen: mat of glanzend zwart en glanzend wit.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business