Persrender toont mogelijk aanstaande Motorola One Power

Motorola lijkt met een volledig nieuwe telefoon te komen die uit het standaard design van het bedrijf stapt, de Motorola One Power. Mogelijk geeft het toestel verdere aanvulling voor het mid- tot high-end segment.

Motorola heeft dit jaar nog niet enorm veel toestellen aangekondigd, en als we kijken naar de aangekondigde toestellen dan vallen deze vooral in het low-end en midrange segment. In het high-end segment blijft het verassend stil, al lijkt een persrender mogelijk meer duidelijkheid te geven over een nieuw aanstaand model welke mogelijk meer richting het high-end segment gepositioneerd wordt, de Motorola One Power.

Motorola One Power

AndroidHeadlines heeft de persrender online gezet, en geeft zelf aan dat de informatie van een betrouwbare bron verkregen is. Verder is er helaas vrij weinig over het toestel zelf bekend, maar wel lijkt het duidelijk op de Moto X5 die eerder dit jaar in een vol ornaat te zien was. Dit toestel blijkt later geannuleerd te zijn als opvolger van de Motorola X4, waarom blijft altijd nog onbekend.

AndroidHeadlines

Nu Motorola echter met een model komt welke een aantal designelementen overneemt van de toenmalige afbeeldingen geeft dat mogelijk aan waarom. Zo neemt de Motorola One Power de notch over, waarin zoals te zien in de afbeelding wederom twee camera’s te vinden zijn. Wel heeft Motorola het design van de X5 aan de achterkant verlaten. Het lijkt nu, zoals veel toestellen van andere fabrikanten, wat trekjes over te nemen van de iPhone X.

Android One

De overstap naar een andere naam en vormgeving houdt Motorola echter niet tegen om in het Android One programma te stappen. Dit deed het bedrijf vorig jaar ook al met de Moto X4, helaas werd de variant met Android One nooit in Nederland verkocht.

Android One houdt Motorola aan de belofte om minimaal twee jaar lang feature updates uit te blijven brengen naast securitypatches. Tevens zal het bedrijf haar best moeten doen om ook in het derde jaar nog software updates aan te leveren.

Lancering

Motorola heeft op 6 juni een evenement gepland staan om de Motorola Z3 Play in Brazilië te lanceren. Mogelijk dat het bedrijf op hetzelfde moment de Motorola One Power uit de doeken doet, al blijft dat vooralsnog volledig onduidelijk.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business