Nieuws

Google Lens is beschikbaar als app in Google Play Store

Google brengt camerafuncties met artificiële intelligentie van Google Lens naar alle Android-gebruikers met de Lens-app.

Google biedt Google Lens aan als een standalone app in de Google Play Store. Met artificiële intelligentie toont Google Lens meer informatie over objecten in de foto. Ondersteunt je smartphone deze functies niet, kan je deze met de Lens-app toevoegen.

Alhoewel je de Lens-app kan downloaden in de Google Play Store, werkt de app niet op alle Android-toestellen. Ook klagen gebruikers dat de app niet functioneert op specifieke smartphonereeksen van Samsung, Motorola, Nokia en andere merken. Bovendien is Android 6.0 Marshmallow vereist om toegang te krijgen tot de download. Dat meldt The Verge.

Ondertussen rollen telefoonfabrikanten ondersteuning voor Google Lens uit die ingebouwd is in de standaard camera-app. Is deze ondersteuning op je smartphone niet beschikbaar, kan je de Lens-app uitproberen. Toch ervaar je mogelijk nog problemen en bestaat de kans dat de functie ook op je smartphone niet correct functioneert.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business