OnePlus 6 in Silk White vanaf nu verkrijgbaar

De OnePlus 6 werd in mei gelanceerd in Londen. Het toestel bracht zoals verwacht de nodige specificaties mee, zoals de high-end Qualcomm Snapdragon 845.

Op 16 mei werd de OnePlus 6 in Londen gelanceerd, 4 jaar na het jaar waarin het bedrijf was gestart met de verkoop van de OnePlus One. De onthulling van de OnePlus 6 was een belangrijke stap voor het bedrijf. De afgelopen jaren was duidelijk te zien dat er qua design weinig tot geen innovatie plaatsvond. Het nieuwe toestel bracht daar verandering in, het was het eerste toestel van OnePlus – naast de OnePlus X uit 2015 – waarbij het bedrijf gebruikmaakte van glas in een high-end toestel.

OnePlus 6 Silk White

Tijdens de lancering in Londen werd duidelijk dat het toestel in een aantal smaken verkrijgbaar zou zijn. Hierbij wordt er allereerst onderscheid gemaakt tussen de kleuren: Mirror Black, Midnight Black en Silk White. Bij Midnight Black – een referentie aan de kleur van de OnePlus 5 – is er tevens de keuze uit een 128- en 256GB variant. De andere twee hebben helaas geen optie voor een 256GB variant.

Waar Mirror Black en Midnight Black vanaf dag een beschikbaar waren, heeft het even geduurd voordat OnePlus met de Silk White variant kwam. Vorige week werd bekend dat het toestel deze week eindelijk beschikbaar zou komen, en vanaf dinsdag is dat ook daadwerkelijk het geval. De Silk White variant van de OnePlus 6 is enkel beschikbaar met 128GB interne opslag en 8GB RAM, welke voor €569 over de toonbank gaat. Het is aan te raden er snel bij te zijn, OnePlus staat erom bekend om speciale kleuren slechts in kleine oplagen op de markt te brengen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business