Nieuwe supportpagina Steam toont al je accountgeschiedenis

Ook bedrijven zoals Steam moeten voldoen aan de Europese General Data Protection Regulation (GDPR). Steam heeft het in orde gemaakt en toont nu op een pagina al je Steam data.

Sinds de GDPR in werking is getreden zijn bedrijven nauwer gaan letten op de privacy van gebruikers. Zelfs nu rollen verschillende bedrijven nog maatregelen uit om goed te kunnen voldoen aan de wetgeving, een bedrijf welke donderdag nog een nieuwe maatregel heeft uitgerold is Steam. Een van de onderdelen van deze update is het nieuwe account-portal waarbinnen als je account formatie terug te vinden is. Op deze pagina kan je alle games terugvinden die je ooit gekocht hebt via Steam, waarbij ook gelijk duidelijk wordt of je een game nog wel of niet hebt gespeeld… Ben je met enige regelmaat tussen de aanbiedingen aan het zoeken en daarbij ook games aan het kopen, dan kan het op deze manier pijnlijk duidelijk worden welke games je voor niks hebt gekocht.

[related_article id=”224557″]

Verder zijn ook al je abonnementen op de pagina terug te vinden, evenals je chatgeschiedenis, en bestanden die je naar Steam hebt geüpload. Er is echter nog veel meer te vinden, te veel om in een lijstje neer te zetten. Daarbij moet ik wel gelijk vermelden, de meeste informatie die je tegen zult komen is niks nieuws. Mocht je echter een direct overzicht willen hebben van al je data bij Steam, dan staat deze nu voor je klaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business