Nieuws

Na datingapp Tinder komt nu Crown

De bedenkers van Tinder komen met een nieuwe datingapp die je dagelijks vier profielen laat uitkiezen uit een selectie van zestien potentiële kandidaten.

De makers van Tinder lanceren een nieuwe datingapp op de Apple App Store. Bij Crown krijg je als gebruiker dagelijks 16 profielen voorgeschoteld waaruit je vier profielen moet selecteren. Die gebruikers krijgen een melding en de keuze of ze willen chatten met jou of niet.

De makers willen meer gesprekken op gang brengen en het aantal matches dat nooit tot een gesprek leidt verder beperken. De slogan van Crown is “Less swiping, more fun”. Toch is een afwijzing in de nieuwe datingapplicatie ook duidelijker voor singles die op zoek zijn naar de eeuwige liefde.

In tegenstelling tot de datingapp Tinder bekijkt de tegenpartij je profiel altijd en wijst je daarna, mogelijks, af. Bij Tinder kon je de schuld afschuiven op het ‘onvoorspelbare’ algoritme en het al dan niet voorkomen van je profiel in de beperkte selectie van honderd swipes per dag. Ontkennen dat je bent afgewezen, dat is verleden tijd bij de Crown-app.

[related_article id=”224733″]

De meningen over de Crown-app zijn verdeeld, maar overwegend positief. Wie de applicatie zelf eens wil uitproberen, kan Crown nu al downloaden op iOS. Android-gebruikers moeten nog even wachten tot de applicatie beschikbaar is in de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business