Nieuws

Verzend berichten met Android Messages in je internetbrowser

Met de nieuwste update van Android Messages verzend je berichten in je internetbrowser en krijg je toegang tot GIF's en de Smart Reply-functie uit Gmail.

Google experimenteert in de Android Messages-berichtenapp met het verzenden van sms’en in je internetbrowser. Om deze nieuwe functie te gebruiken, moet je ‘Messages for web’ aanzetten in de mobiele app. In je browser kan je dan berichten, stickers, emoji’s en afbeeldingen verzenden naar vrienden.

Niet alleen de webinterface is nieuw in de Android Messages-app, ook de mogelijkheid om GIF’s toe te voegen aan je chatsessies werd toegevoegd. Door op de plusknop aan de linkerkant van het scherm te drukken, kan je een GIF-afbeelding toevoegen. Naast de GIF’s voegt Google ook de Smart Reply-functie uit Gmail toe aan Android Messages. Deze korte antwoorden zijn voorlopig alleen in het Engels beschikbaar, maar ondersteuning voor meer talen is onderweg.

[related_article id=”222990″]

Door het toevoegen van deze functies probeert Google de berichtenapplicatie van Apple, iMessage, bij te benen. Een handige toevoeging in Android Messages die voorlopig ontbreekt in de tegenhanger van Apple, is de mogelijkheid om een verificatiecode uit een sms te kopiëren en in een andere app te plakken. Dat moet het activeringsproces van apps eenvoudiger maken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business