Nieuws

Nieuwe iPhones verschijnen mogelijks in het rood, oranje en blauw

Als we analist Ming-Chi Kuo mogen geloven (het verleden heeft bewezen dat dit meestal het geval is) wordt de line-up van Apple binnenkort heel wat kleurrijker. 

Volgens een verslag van de analist zouden de nieuwe iPhones in een zevental kleuren verschijnen; zwart, wit, goud, grijs, blauw, rood en oranje. Eerder verschenen er reeds iPhones in het grijs, wit, rood, goud en zelfs blauw (iPhone 5C), maar het zou de eerste keer zijn dat een iPhone ook een oranje variant krijgt.

Concreet zegt Kuo dat Apple drie nieuwe iPhones gaat aankondigen voor deze herfst. Allereerst zou er een grotere versie van de iPhone X verschijnen (een iPhone X Plus) met een 6,5-inch OLED-scherm en voor het eerst ondersteuning voor dual-sim. Daarnaast zou er ook nog een 6,1-inch LCD iPhone verschijnen die qua design goed lijkt op de huidige iPhone X. Tot slot zou de huidige iPhone X van 5,8-inch ook verschillende hardwareverbeteringen krijgen. De grote 6,5-inch OLED iPhone zal volgens Kuo worden aangeboden in zwart, wit en goud met een prijskaartje van ongeveer $1000. De 6,1-inch LCD iPhone in het grijs, wit, blauw, rood en oranje zou zo’n $700 zou kosten, maar zou dan wel zaken zoals een stalen frame en dual-camera missen om de kosten te drukken.

Tot slot schat Kuo dat de nieuwe modellen een groot succes zullen worden voor het bedrijf. Early adopters zullen volgens hem warm worden voor de premium 5,8-inch en 6,5-inch OLED versies terwijl de goedkopere LCD iPhone erg gewild zal zijn bij een breed publiek.

Pas in september zullen we definitief weten of Ming-Chi Kuo het bij het rechte eind had. Die maand worden namelijk naar Apple’s gewoonte de nieuwe iPhones aangekondigd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business