Nieuws

Gebruik een video als profielfoto op Tinder dankzij nieuwe update

In de datingwereld draait het allemaal om een goeie eerste indruk. De details in iemand zijn gezicht, hoe iemand beweegt en praat spelen een grote rol in het al dan niet overslaan van de vonk. Tinder speelt hierop in met een nieuwe update die het mogelijk maakt om een korte video te gebruiken op je profiel. 

De nieuwe feature laat gebruikers toe om van eender welke video een korte loop te maken van een tweetal seconden. Het eindresultaat doet denken aan een Instagram Boomerang waarbij de beelden zich eindeloos herhalen. Van foto’s is algemeen bekend dat ze wel eens kunnen afwijken van de realiteit, maar de Tinder Loops zouden alvast een realistischer beeld moeten geven.

Naast de Loops toevoeging breidt de update ook het mogelijke aantal foto’s (of Loops) op je profiel uit van zes naar negen. Hierdoor kunnen gebruikers wat Loops toevoegen aan hun profiel zonder hiervoor foto’s te moeten opofferen.

Op moment van schrijven wordt de update globaal uitgerold, maar voorlopig enkel voor iOS-gebruikers. Wie de update heeft, krijgt op zijn eigen profiel een extra knop ‘Media toevoegen’ waarmee de loops kunnen worden aangemaakt. Het is nog niet bekend wanneer de functie ook naar Android komt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business