Nieuws

Opvouwbare Samsung Galaxy X wordt mogelijks in januari aangekondigd

Opvouwbare telefoons lijken dé grote innovatie in smartphoneland te worden. Het is alleen nog afwachten tot er effectief een concrete aankondiging van een opvouwbare telefoon gebeurt. Die aankondiging zou wel eens in januari 2019 kunnen vallen, want de geruchten gaan dat Samsung dan hun Galaxy X aankondigt. 

Volgens de (doorgaans betrouwbare) bron Ice Universe wordt de Galaxy X aangekondigd tijdens de CES-beurs in januari 2019. Ook meldt hij dat de Galaxy S10 tijdens het Mobile World Congress in februari 2019 zijn onthulling zou krijgen. Gezien de doelgroep van beide beurzen, lijkt het logisch dat een experimenteel concept als de opvouwbare Galaxy X tijdens CES alle aandacht krijgt.

Indien de opvouwbare Samsung Galaxy X effectief zou verschijnen, dan zou het een beperkte oplage betreffen aan een zeer hoge aankoopprijs. De geruchten gaan dat we voor een flexibele smartphone ook een flexibele bankrekening nodig zullen hebben, want het toestel zou zo’n $2000 kosten.

Wat voorlopig nog sciencefiction lijkt, zou dus binnen een halfjaar een concrete realiteit kunnen worden. Het zou een grote stap betekenen in de innovatieve smartphonetijd waarin we ons bevinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business