Nieuws

Netflix stopt met het tonen van gebruikersreviews

Netflix blijft experimenteren met hun platform. Eerder deze week werd duidelijk dat er een nieuw abonnement wordt verkend, maar daar blijft het niet bij.

Gebruikers die recent een review hebben achtergelaten op Netflix, ontvingen een mail waarin ze worden verwittigd dat de weergave van reviews binnenkort wordt gestaakt. Vanaf 30 juli zal het niet meer mogelijk zijn om reviews te schrijven op Netflix. Medio augustus zal de weergave van reviews vervolgens volledig verdwijnen. Het achterlaten en lezen van gebruikersreviews was al die tijd enkel mogelijk op de desktop-versie van Netflix. Een Netflix woordvoerster verklaarde aan CNET dat dit ervoor gezorgd heeft dat de mogelijk amper benut werd.

Netflix is al een tijdje op zoek naar de beste manier om beoordelingen van gebruikers te verwerken in het platform. Zo was er tijdelijk een systeem waarin gebruikers een waardering konden geven in de vorm van sterren, maar dit systeem werd vorig jaar vervangen door een duimpjessysteem. De mogelijkheid om een serie of film een duimpje omhoog of omlaag te geven zal voorlopig blijven bestaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business